Πρωτομαγιά 2019

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Μονάχου

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, εργαζόμενες, εργαζόμενοι,

την 1η Μάη τιμάμε τους χιλιάδες νεκρούς της εργατικής τάξης, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους ηρωικούς εργατικούς – λαϊκούς αγώνες. Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί την ημέρα-σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Διδασκόμαστε από το διαχρονικό παράδειγμα των εργατών του Σικάγου, πως χωρίς να αγωνιστούμε εμείς, τίποτα δεν χαρίζεται. Δεν υποτασσόμαστε στο στο σύστημα της εκμετάλλευσης, δεν συμβιβαζόμαστε με την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η γερμανική κυβέρνηση και υποστηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου, την ίδια πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων. Αντιπαλεύουμε τις δυνάμεις που στηρίζουν την ΕΕ των μονοπωλίων, της ανεργίας και της καταστολής, που στηρίζουν το ΝΑΤΟ των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων.

Όλοι στην πορεία της Πρωτομαγιάς με το μπλοκ των ταξικών δυνάμεων.

Ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους!

Η συγκέντρωση είναι την Τετάρτη, 01.05.2019, μπροστά στα γραφεία των συνδικάτων στις 09:30, στη Schwanthalerstraße 64, 80336 München.Οι ταξικές δυνάμεις έχουν δώσει ώρα και σημείο προσυγκέντρωσης στις 09:00, μπροστά από το EineWeltHaus